Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Το μιλφέιγ της Ιωάννας!

Πανεύκολο, πεντανόστιμο και τρώγεται αμέσως από το πιρέξ κατευθείαν!

Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα (και σαβαγιάρ και τα τετράγωνα και ότι θέλετε)
1 κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
1 κουτί σαντιγί
1 λίτρο γάλα ή όσο χρειάζετε
Ζάχαρη άχνη

Πως γίνεται:
Σ’ ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση μπισκότα. Χτυπάμε την κρέμα με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Βάζουμε μια στρώση κρέμα και από πάνω ξανά μπισκότα κρατώντας λίγα για το στόλισμα και στη συνέχεια στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. Φτιάχνουμε τη σαντιγύ και τη τοποθετούμε πάνω από τη κρέμα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει και τα ρίχνουμε πάνω από το μιλφέϊγ. Τελειώνουμε πασπαλίζοντας με τη ζάχαρη άχνη. Το βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει.

Ευχαριστώ Ιωάννα ;-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου