Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Κατσίκι στη γάστρα

Υλικά:
Όσο κατσίκι χωράει η γάστρα σας
Σκόρδο
Βούτυρο/Βιτάμ
Αλάτι (όχι πολύ
Πιπέρι
Μουστάρδα σκόνη

Πως γίνεται:
Πλένετε καλά τα κομμάτια το κατσίκι. Προτιμότερο είναι να βάλετε τα κομμάτια με το περισσότερο κρέας παρά με το κόκκαλο. Το βάζετε στη γάστρα. Βάζετε από πάνω αλάτι λίγο, πιπέρι μπόλικο, σκόνη ή κανονική μουστάρδα, σκόρδο σκελίδες (γίνεται και με σκόνη) και κομμάτια βούτυρο ή βιτάμ.
Κλείνετε το καπάκι και ψήνετε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για τουλάχιστον 6 ώρες. Ανά μία ώρα ρίχνετε και από καμμιά ματιά ναι????
Σερβίρεται με πατάτες τηγανιτές, ρύζι ή ότι άλλο επιθυμείτε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου