Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Κολοκυθάκια γεμιστά αλλιώτικα

Υλικά:
50 γρμ μαϊντανό
1 κουταλιά κουκουνάρι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι/πιπέρι
λάδι δυο κουταλιές
30 γρμ. παρμζάνα ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη
30 γρμ. ροκφόρ σε κομματάκια
6 μέτρια κολοκύθια

Πως γίνεται:
Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τα κολοκύθια και τα αλέθετε αρκετά μέχρι να γίνουν σα κρέμα. Κόβετε τα κολοκύθια στη μέση κατα μήκος. Αλείφετε το ένα κομμάτι με το μίγμα και βάζετε το άλλο από πάνω (τα κλείνετε). Τα τυλίγετε ένα ένα σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε στους 160 βαθμούς για μισή ωρίτσα περίπου. Πεντανόστιμα, σαν ορεκτικό, σαν συνοδευτικό, σαν σνακ, σαν ότι άλλο θέλετε. Καλή επιτυχία και καλύτερη όρεξη!!!!!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου