Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Πατατοσαλάτα.

Υλικά:
4 μεγάλες πατάτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
Μαϊντανό
καλαμποκέλαιο
αλάτι, πιπέρι
χυμό λεμονιού

Πως γίνεται:
Βράζουμε ή ψήνουμε τις πατάτες (στο φούρνο τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο και τη φλούδα τους). Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τα υπόλιπα υλικά. Ρίχνουμε και τις πατάτες και ανακατεύουμε και πάλι. Τη βάζουμε στο ψυγείο, τρώγεται και ζεστή και κρύα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου