Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Κοτόπουλο μπιχλιμπιδάτο στη γάστρα

Υλικά:
Κοτόπουλο σε κομμάτια
Πολύχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια
Κρεμμύδι
Κρεμμυδάκι
Σκόρδο
Πατάτες
Αλάτι, Πιπέρι
Λάδι, Λεμόνι

Πως γίνεται:
Πάρα, πολύ έυκολα. Βάζουμε πρώτα τα κομμάτια κοτόπουλο στον πάτο της γάστρας, από πάνω ψιλοκόβουμε ΟΛΑ τα λαχανικά και τις πατάτες και τα βάζουμε πάνω και γύρω από το κοτόπουλο έτσι ώστε να 'γεμίσει' αρκετά η γάστρα μας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, και λίγο λάδι από πάνω (λίγο λάδι γιατί στη γάστρα όλα αυτά βγάζουν νερά). Ψήνουμε στους 180 για μια ώρα το πολύ. Μόλις το βγάλουμε βάζουμε μπόλικο λεμόνι.

Καλή όρεξη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου