Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Τζατζίκι

Υλικά:
2 γιαούρτια στραγγιστά
άνηθο
2 αγγουράκια
3 σκελίδες σκόρδο
ξύδι, λάδι
αλάτι

Πως γίνεται:
Αν τρίψουμε τα αγγουράκια, τότε τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν όλα τα ζουμιά τους και μετα τα βάζουμε στο γιαούρτι. Αν σας αρέσει με μεγάλα κομμάτια μέσα, τότε κόψτε το σε τετραγωνάκια μικρά και αφήστε το λίγο σε ένα πιατάκι με χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τα πολλά υγρά.
Ρίχνουμε τα αγγουράκια στο γιαούρτι, τρίβουμε το σκόρδο στο multi, τα βάζουμε όλα μαζι σε μπωλ τα ανακατεύουμε το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει 1 ωρίτσα και είναι έτοιμο. Τρώγεται άμεσα και απευθείας γιαυτό φτιάξτε μπόλικο ψωμί να υπάρχει!
Καλή όρεξη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου