Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Κορμός με χαλβά

Υλικά:
3 κουβερτούρες (3Χ125γρ.)
300γρ. χαλβά σαρακοστής
3 κουταλιές σούπας ταχίνι
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές κακάο
Ξηροί καρποί (προαιρετικά)

Πως γίνεται:
Λιώνουμε τις σοκολάτες στο μπώλ και ρίχνουμε το ταχίνι, το μέλι, ανακατεύουμε, ρίχνουμε και το κακάο. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει αυτό το μείγμα και αφού κόψουμε σε μικρά κομματάκια το χαλβά, τα ρίχνουμε και αυτά. Καλά θα ήταν να μη λιώσει τελείως ο χαλβάς. Απλώνουμε μεμβράνη σε μια στενόμακρη φόρμα και βάζουμε το μείγμα μέσα (εγώ το χω βάλει και σε αλουμινόχαρτο τυλιγμένο με προσοχή σα  κορμό. Το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά απο δύο ώρες το, το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και πολύ καλή όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου