Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Λαζάνια με ροζ σάλτσα.

Υλικά:
1 πακέτο λαζάνια
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. βιτάμ
1 σάλτσα ντομάτας
1 κρέμα γάλακτος 200γρ.
αλάτι, πιπέρι,
λίγο ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού γκούντα τριμμένο ή ότι άλλο τυρί προτιμάτε

Πως γίνεται:
Βράζουμε τα λαζάνια και τα αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο mutli αλλά όχι να λιώσουν. Λιώνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα που βράσαμε τα μακαρόνια και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Μόλις ροδίσουν, ρίχνουμε τη σάλτσα με τη ζάχαρη,το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε μέχρι να μην έχει υγρά. Αμέσως μετά ρίχνουμε την κρέμα και βράζουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Κατόπιν ρίχνουμε και το γκούντα (ή κεφαλοτύρι ή ότι άλλο) και τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε όλα μαζι. Πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου