Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Μους σοκολάτας

Υλικά:
150 γρ. κρέμα γάλακτος light
μισό φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
50 γρ. κουβερτούρα
μισό σφηνάκι κονιάκ
κανέλα όσο θέλετε

Πως γίνεται:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη (να είναι πολύ κρύα η κρέμα γάλακτος) και την αδειάζουμε στη ζεστή σοκολάτα,αφού την έχουμε κατεβάσει από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κονιάκ και την κανέλα.
Ανακατεύουμε απαλά με προσοχή.
Διπλασιάζετε κλπ τις ποσότητες ανάλογα με το πόσο θέλετε να κάνετε. Μπορούμε να την βάλουμε και σε τούρτες, παντεσπάνια για οποιοδήποτε συνδυασμό, αλλά τρώγεται και σκέτη χωρίς τύψεις.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου