Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Σαλάτα του σεφ

Υλικά:
μαρουλι
αγγουράκι σε κυβάκια
ντομάτα σε μκρές φέτες
ζαμπόν σε κύβους
edam σε κύβους ή τριμμένο
αβγά βρασμένα

για το dressing
μαγιονέζα και μουστάρδα
κέτσαπ

Πως γίνεται:
Σε μια πιατέλα βάζουμε με τη σειρά, πρώτα το μαρούλι κομμένο, μετά το αγγουράκι, από πάνω τη ντομάτα, από πάνω το ζαμπόν, μετά το τυρί και τελευταία τα αυγά. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε μπόλικη μαγιονέζα, λίγη μουστάρδα και αρκετή κέτσαπ μέχρι να πάρουμε το ροζ χρώμα της γνωστής σάλτσας από τη σαλάτα του σεφ (γίνεται και με γιαούρτι για πιο ελαφριά γεύση). Ρίχνουμε και λίγο λάδι αν τη θέλουμε πιο ζουμερή και όλο αυτό το ρίχνουμε πάνω στα υλικά μας στην πιατέλα. Ανακατεύουμε με προσοχή και έτοιμη!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου