Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Στραπατσάδα καλοκαιριού

Υλικά:
2-3 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ή στο μούλτι
2 ντομάτες στο μούλτι
2 αυγά χτυπημένα
λίγη φέτα τριμμένη
λάδι, καλύτερα ελαιόλαδο

Πως γίνεται:
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές μέχρι να ροδίσουν, ρίχνουμε την ντομάτα, και περιμένουμε
λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνος ανακατεύουμε.
Αφήνουμε για δυο-τρια λεπτά και βγάζουμε από την φωτιά.
Μόλις βγάλουμε από την φωτιά τρίβουμε και την φέτα και ανακατεύουμε καλά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου