Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Σπιτική Μερέντα

Υλικά:
1 φλυτζάνι φουντούκια
200γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 κουταλιά κακάο
3 κουταλιές μαργαρίνη
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
1 βανίλια

Πως γίνεται:
Βάζουμε τα φουντούκια στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια και τα φουντούκια ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια φυλάμε την κρέμα σε αποστειρωμένο βάζο, την αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν την βάζουμε στο ψυγείο. Ανακατεύουμε πριν την χρησιμοποιήσουμε. Όλα αυτά φυσικά αν δεν την φάμε αμέσως γιατί πραγματικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νόστιμη.
Καλή επιτυχία, καλή όρεξη και ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου