Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Τυροπιτάκια της στιγμής

Καλημέρα σε όλους! Καιρό είχαμε να τα πούμε ε??? Άντε ας ξεκινήσουμε πάλι να νοστιμεύουμε τις μέρες μας, χρειάζεται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας λίγη χαλάρωση και πολλά χαμόγελα....

Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200γρ.)
400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
3 κουταλιές λάδι
γάλα φρέσκο
250 γρ. αλεύρι
Μια κουταλιά μπέικιν

Πως γίνεται:
Τοποθετούμε τα 3 πρώτα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε περίπου 1 ποτήρι φρέκο γάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Η ζύμη μας δεν πρέπει να είναι σφικτή οπότε εάν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο γάλα. Πρέπει το μείγμα να είναι σχετικά αραιό.
Έπειτα τοποθετούμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μείγμα κουταλιές κουταλιές με απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι τα τυροπιτάκια μας να αρχίσουν να ροδίζουν.
Τρώγονται όλες τις ώρες αλλά καλύτερα να τα φάτε ζεστά. Καλή όρεξη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου