Υλικά:
2 κουβερτούρες
1 βιτάμ
5 αυγά
1 ποτήρι νερού άχνη ζάχαρη
Σου ή μπισκότα σαβαγιάρ
Γάλα
Σαντιγί
Πως γίνεται:
Σε μπεν μαρί λιώνετε το βιτάμ και την κουβερτούρα και τα αφήνετε να κρυώσουν αρκετά. Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Προσθέστε την άχνη και έπειτα τους κρόκους. Μετά προσθέστε την κουβερτούρα και το βιτάμ. Έπειτα βρέξτε τα σου με λίγο γάλα (όχι πολύ γιατί παραμαλακώνουν). Τα βάζετε στο μπολ, από πάνω τους το μίγμα, την σαντιγί και είναι έτοιμο το προφιτερόλ. Αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο και απολαύστε το.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
2 κουβερτούρες
1 βιτάμ
5 αυγά
1 ποτήρι νερού άχνη ζάχαρη
Σου ή μπισκότα σαβαγιάρ
Γάλα
Σαντιγί
Πως γίνεται:
Σε μπεν μαρί λιώνετε το βιτάμ και την κουβερτούρα και τα αφήνετε να κρυώσουν αρκετά. Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Προσθέστε την άχνη και έπειτα τους κρόκους. Μετά προσθέστε την κουβερτούρα και το βιτάμ. Έπειτα βρέξτε τα σου με λίγο γάλα (όχι πολύ γιατί παραμαλακώνουν). Τα βάζετε στο μπολ, από πάνω τους το μίγμα, την σαντιγί και είναι έτοιμο το προφιτερόλ. Αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο και απολαύστε το.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου