Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Κοτοσαλάτα καλοκαιρινή

Υλικά:
1 κοτόπουλο
1/2 – 1 λεμόνι
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
6 – 8 κουταλιές μαγιονέζα
1/2 αγγούρι φρέσκο
Λίγο αγγουράκι τουρσί
Λίγη κάπαρη
Αλάτι, πιπέρι

Πως γίνεται:
Βράζουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τις πέτσες και τα κόκαλα και το ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, την κάπαρη, το αγγουράκι, το αγγούρι κομμένο σε κυβάκια και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας λίγη λίγη την μαγιονέζα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και να δέσει όλο μαζί και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου