Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Κοτόπουλο με γιαούρτι και δυόσμο

Υλικα:
1 κοτόπουλο σε κομματια
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
4 κεσεδάκια γιαούρτι
2 αυγά
3 κουτ. σούπας δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και πιπέρι

Πως γίνεται:
Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. Μετά το σωτάρουμε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι τριμμένο στο multi. Τα βάζουμε σε πιρέξ. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το δυόσμο, το σκόρδο τριμμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατέυουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στο πιρέξ να καλύπτουν το κοτόπουλο. Το ψήνουμε για μιάμισι ώρα περίπου μέχρι να κοκκινίσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου