Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Κέικ κρασιού με σοκολάτα

Υλικά:
4 αυγά
1 βιτάμ
1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 φακελάκι τρούφα
2 κουταλιές της σούπας μερέντα
1 φαρινάπ

Πως γίνεται:
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη και το βούτυρο να χτυπηθούν για 5 λεπτά. Κατόπιν αρχίζουμε να προσθέτουμε ένα-ένα και σιγά -σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά, χωρίς σειρά, και τελευταίο αφήνουμε το φαρινάπ και την τρούφα. Βάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 70 λεπτά.
Πανεύκολο, πεντανόστιμο, τρώγεται από όλους και όλες τις ώρες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου