Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τυρόπιτα με άνηθο χωρίς φύλλο

Υλικά:
500 γρμ. φέτα
300 γρμ. κασέρι
μισό φλυτζάνι άνηθο
ένα φλυτζάνι γάλα
ένα κεσεδάκι γιαούρτι
4 αυγά
πιπέρι αν θέλετε
λάδι
σιμιγδάλι περίπου 4 κουτ. σούπας


Πως γίνεται:
Λιώνουμε τη φέτα με το πιρούνι και τρίβουμε σε τρίφτη το κασέρι ή παίρνουμε έτοιμο τριμμένο. Ρίχνουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο φυσικά, το γάλα το γιαούρτι, το πιπέρι και τα αυγά λίγο χτυπημένα. Ανακατέυουμε το μίγμα να γίνει ένα σώμα. Αλείφουμε με λάδι το ταψί μας και πασπαλίζουμε με το μισό σιμιγδάλι. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και από πάνω το υπόλοιπο σιμιγδάλι. Το ψήνουμε για μια ωρίτσα στους 180 βαθμούς μέχρι να κοκκινίσει από πάνω. Καλή επιτυχία και καλύτερη όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου