Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Κέικ σούπερ αφράτο με κακάο

Υλικά:
1 μιση φλυτζάνι φαρινάπ
1 πακέτο βιτάμ μαλακό
μισό πακέτο κακάο
2 φλυτζάνια ζάχαρη
5 αυγά
1 φλυτζάνι νερό
2 βανίλιες
1 κουταλάκι μπείικιν

Πως γίνεται:
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την ζάχαρη και προσθέτουμε τα αυγά. Χτυπάμε αρκετά να γίνει αφράτο το μίγμα.
Στην συνέχεια βάζουμε το κακάο και τις βανίλιες. Βάζουμε και το νερό. Χτυπάμε λίγο ακόμη και μετα προσθέτουμε το φαρινάπ με το μπείικιν.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Πανεύκολο και πάρα πολύ αφράτο. Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου