Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Κυριακάτικες Δίπλες

Υλικά:
4 φλυτζάνια αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν
λίγο αλάτι
4 κουτ. σούπας λάδι
μισό φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
3 αυγά.


Πως γίνεται:
Χτυπάτε το λάδι, το πορτοκάλι και τα αυγά, μετά χτυπάτε όλα μαζί τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει ελαστική ζύμη. Την αφήνετε σκεπασμένη για μισή ώρα να διπλασιαστεί (σχεδόν). Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβετε σε λωρίδες. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για λίγο, ροδίζουν αμέσως. Μολις βγουν τις περιχύνετε με μέλι ή ζάχαρη και κανέλα.
Καλή όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου