Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
ψωμί ψίχα από 2 φέτες ή τρίμα φρυγανιά
1 κ. σούπας ξύδι
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
3 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κ. σούπας δύοσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας ρίγανη
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πως γίνεται:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο να "τραβήξουν".
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε με λαδόκολλα το ταψί και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τα περνάμε ένα ταμπονάρισμα με αλέυρι και μετά τα στρώνουμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στην δεύτερη θέση από πάνω μέχρι να ροδίσουν!
Φυσικά συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές, ή ότι άλλο θέλετε (πατάτες τηγανιτές)
Καλή σας όρεξη!
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
ψωμί ψίχα από 2 φέτες ή τρίμα φρυγανιά
1 κ. σούπας ξύδι
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
3 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κ. σούπας δύοσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας ρίγανη
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πως γίνεται:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο να "τραβήξουν".
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε με λαδόκολλα το ταψί και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τα περνάμε ένα ταμπονάρισμα με αλέυρι και μετά τα στρώνουμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στην δεύτερη θέση από πάνω μέχρι να ροδίσουν!
Φυσικά συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές, ή ότι άλλο θέλετε (πατάτες τηγανιτές)
Καλή σας όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου