Υλικά:
3 1/2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Πως γίνεται:
Σε μια κατσαρόλα πριν τη βάλουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε το νερό, το κορν φλάουρ και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια βάζουμε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αρχίσει να δένει η κρέμα μας. Τότε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει εντελώς η κρέμα μας.
3 1/2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Πως γίνεται:
Σε μια κατσαρόλα πριν τη βάλουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε το νερό, το κορν φλάουρ και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια βάζουμε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αρχίσει να δένει η κρέμα μας. Τότε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει εντελώς η κρέμα μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου