Ε, μια που πήρα φόρα σήμερα ας κάνουμε και μια πίτσα για το βράδυ!
Υλικά:
350 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. αλάτι
λίγο λάδι
νερό
Πως γίνεται:
Βάζουμε σε μπωλ το αλεύρι, το λάδι και το αλάτι. Σιγά σιγά ρίχνουμε το νερό μέχρι η ζύμη να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Λαδώνόυμε το ταψί και το απλώνουμε με τα χέρια μας .
Βαζουμέ τα υλικά που προτιμάμε και την ψήνουμε σε χαμηλή θέση στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Υλικά:
350 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. αλάτι
λίγο λάδι
νερό
Πως γίνεται:
Βάζουμε σε μπωλ το αλεύρι, το λάδι και το αλάτι. Σιγά σιγά ρίχνουμε το νερό μέχρι η ζύμη να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Λαδώνόυμε το ταψί και το απλώνουμε με τα χέρια μας .
Βαζουμέ τα υλικά που προτιμάμε και την ψήνουμε σε χαμηλή θέση στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου