Μια πρακτική και πεντανόστιμη πιτούλα, αντί να παιδεύεστε με τα λουκανοπιτάκια, γρήγορη και πανευκολότατη!
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
5 λουκάνικα φρακφούρτης μεγάλα
μουστάρδα
κέτσαπ
τυρί τύπου γκούντα ή ότι άλλο κίτρινο τυρί θέλετε
βούτυρο
Πως γίνεται:
Βουτυρώνουμε το ταψί και βάζουμε πάνω το φύλλο.
Βάζουμε τα λουκάνικα στην άκρη του (τα τρία ολόκληρα και τα δύο τα κόβουμε στην μέση ώστε να πιάσει όλο το φύλλο).
Ρίχνουμε από πάνω το τυρί, την μουστάρδα και την κέτσαπ (προσοχή στην ποσότητα της κέτσαπ γιατί μπορεί να γλυκίσει εάν μπει πολύ).
Διπλώνουμε το φύλλο και το γυρίζουμε τούμπα ώστε το τελείωμα να είναι προς τα κάτω για να μην ανοίξει στο ψήσιμο (κοινώς το κάνετε ρολό και λίγο να κλείνει).
Ψήνουμε στους 180 για περίπου 35' ή ως ότου ροδίσει το φύλλο.
Προσωπικά εγώ δε συμπαθώ την κέτσαπ και βάζω μουσταρδομαγιονέζα η dijon, κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά αυτό είναι στο γούστο του καθενός.
Καλή επιτυχία και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
5 λουκάνικα φρακφούρτης μεγάλα
μουστάρδα
κέτσαπ
τυρί τύπου γκούντα ή ότι άλλο κίτρινο τυρί θέλετε
βούτυρο
Πως γίνεται:
Βουτυρώνουμε το ταψί και βάζουμε πάνω το φύλλο.
Βάζουμε τα λουκάνικα στην άκρη του (τα τρία ολόκληρα και τα δύο τα κόβουμε στην μέση ώστε να πιάσει όλο το φύλλο).
Ρίχνουμε από πάνω το τυρί, την μουστάρδα και την κέτσαπ (προσοχή στην ποσότητα της κέτσαπ γιατί μπορεί να γλυκίσει εάν μπει πολύ).
Διπλώνουμε το φύλλο και το γυρίζουμε τούμπα ώστε το τελείωμα να είναι προς τα κάτω για να μην ανοίξει στο ψήσιμο (κοινώς το κάνετε ρολό και λίγο να κλείνει).
Ψήνουμε στους 180 για περίπου 35' ή ως ότου ροδίσει το φύλλο.
Προσωπικά εγώ δε συμπαθώ την κέτσαπ και βάζω μουσταρδομαγιονέζα η dijon, κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά αυτό είναι στο γούστο του καθενός.
Καλή επιτυχία και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου