Υλικά:
1 κουτί σαντιγί
1 ζαχαρούχο γάλα
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με όλα τα λιπαρά
180 γραμμάρια κουβερτούρα
7 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
6 κουταλιές (γεμάτες μη τσιγκουνεύεστε) της σούπας μερέντα
Πως γίνεται:
Μεγάλο κάδο μίξερ καταρχίν γιατί γίνεται 2 κιλά παγωτό!!!!!!!!
Χτυπάμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο μίξερ την σαντιγί πρώτα να γίνει, την κρέμα γάλακτος μετά και το ζαχαρούχο. Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί και την βάζουμε στα υλικά στο μίξερ. Χτυπάμε πάλι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Αδειάζουμε το μείγμα (δε το τρώμε ακόμη ξέρω το θέλετε πολυ) σε μεγάλο μπωλ. Κάνουμε θρύμματα τα μπισκότα σοκολάτας και τα ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε τη μερέντα και ανακατεύουμε με κουτάλι κυκλικά να ενωθεί όλο το μείγμα. Βάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη ή το χωρίζουμε σε 2-3 μέρη όπως θέλετε, και το παγώνουμε 2-3 ώρες. Εκτος από μπισκότα μπορούμε να βάλουμε ξηρούς καρπούς.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!
1 κουτί σαντιγί
1 ζαχαρούχο γάλα
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με όλα τα λιπαρά
180 γραμμάρια κουβερτούρα
7 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
6 κουταλιές (γεμάτες μη τσιγκουνεύεστε) της σούπας μερέντα
Πως γίνεται:
Μεγάλο κάδο μίξερ καταρχίν γιατί γίνεται 2 κιλά παγωτό!!!!!!!!
Χτυπάμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο μίξερ την σαντιγί πρώτα να γίνει, την κρέμα γάλακτος μετά και το ζαχαρούχο. Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί και την βάζουμε στα υλικά στο μίξερ. Χτυπάμε πάλι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Αδειάζουμε το μείγμα (δε το τρώμε ακόμη ξέρω το θέλετε πολυ) σε μεγάλο μπωλ. Κάνουμε θρύμματα τα μπισκότα σοκολάτας και τα ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε τη μερέντα και ανακατεύουμε με κουτάλι κυκλικά να ενωθεί όλο το μείγμα. Βάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη ή το χωρίζουμε σε 2-3 μέρη όπως θέλετε, και το παγώνουμε 2-3 ώρες. Εκτος από μπισκότα μπορούμε να βάλουμε ξηρούς καρπούς.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου