Υλικά:
450 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γραμ. κρέμα γάλακτος
150 γραμ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι
Πως γίνεται:
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετείτε σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάτε ανά 30 λεπτά για 6 φορές
450 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γραμ. κρέμα γάλακτος
150 γραμ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι
Πως γίνεται:
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετείτε σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάτε ανά 30 λεπτά για 6 φορές
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου