Υλικά:
100 γρμ. γάλα εβαπορέ
4 κ. σούπας χυμό πορτοκάλι
15 πτιμπερ τετράγωνα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουτ. σούπας αμύγδαλα καβουρδισμένα
3 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
Πως γίνεται:
Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε μέσα την κουβερτούρα. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη, τα μπισκότα τριμμένα καλά και τα αμύγδαλα. Το ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε στο ψυγείο να ενωθούν τα υλικά και να φύγουν τα πολλά υγρά του. Πλάθουμε το μίγμα σκοκολατάκια στρογγυλά και τα πασπαλίζουμε με κακάο. Καλή επιτυχία, τρώγονται αμέσως κάντε διπλή δόση θα με θυμηθείτε!
100 γρμ. γάλα εβαπορέ
4 κ. σούπας χυμό πορτοκάλι
15 πτιμπερ τετράγωνα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουτ. σούπας αμύγδαλα καβουρδισμένα
3 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
Πως γίνεται:
Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε μέσα την κουβερτούρα. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη, τα μπισκότα τριμμένα καλά και τα αμύγδαλα. Το ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε στο ψυγείο να ενωθούν τα υλικά και να φύγουν τα πολλά υγρά του. Πλάθουμε το μίγμα σκοκολατάκια στρογγυλά και τα πασπαλίζουμε με κακάο. Καλή επιτυχία, τρώγονται αμέσως κάντε διπλή δόση θα με θυμηθείτε!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου