Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Μακαρόνια με μανιτάρια και σκόρδο

Σήμερα, είναι μέρα μακαρονιών γιαυτό ας κάνουμε μια διαφορετική συνταγή έτσι για να μη βαριόμαστε κιόλας τα μακαρόνια!

Υλικά :
1 πακέτο (500 γραμ.) σπαγγέτι (γίνεται με ότι μακαρόνια θέλετε και τρώτε)
1 μικρό πακέτο (250 γραμ.) φρέσκα μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανός
2 καυτερές πιπερίες
ελαιόλαδο
αλάτι

Πως γίνεται:
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα στραγγίζετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες (μπορείτε να πάρετε και έτοιμα μικρά σε κονσέρβα ή σε κατεψυγμένα πακέτακια είναι ακριβώς το ίδιο). Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο. Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα Μανιταριών και σκόρδου. Βάζετε σε πιάτα τα μακαρόνια και από πάνω ρίχνετε το πεντανόστιμο αυτό μίγμα. Αν θέλετε τα ανακατεύεται όλα μαζί στο τέλος για ακόμη μεγαλύτερη νοστιμιά (εγώ μόλις τελειώνει το μίγμα ρίχνω όλα τα μακαρόνια στην κατσαρόλα αυτή και τσιγαρίζονται κιαυτά μαζί).
Πανεύκολο και ΠΑΡΑ πολύ νόστιμο! Καλή όρεξη! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου