Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Μακαρονάδα στο τηγάνι!

Υλικά:
1 πακέτο μακαρονια όχι πολύ χοντρά
5 αυγα
2 φλιτζανια κεφαλοτυρι τριμμενο
6-7 φετες ζαμπον ή ότι άλλο αλλαντικό θέλετε ψιλοκομμενες
2 κ.σουπας λαδι

Πως γίνεται:
Βράζουμε τα μακαρόνια κανονικά όπως τα τρώτε και τα θέλετε. Χτυπαμε τα αυγα σε ένα μπωλ και ριχνουμε το ζαμπον και το τυρι συνεχιζοντας το ανακατεμα. Μετα τα ριχνουμε στην κατσαρολα
με τα μακαρονια. Ανακατεύουμε να πάει παντού. Μετά, αλοιφουμε ενα αντικολλητικο
τηγανι με λιγο λαδι και απλωνουμε  τα μακαρονια.
Τα παταμε για να παρουν το σχημα του τηγανιου και τα αφηνουμε να παρουν
χρωμα. Ύστερα τα γυριζουμε απο την αλλη μερια και τα αφήνουμε πάλι για λίγο (προσοχή μη καούν και σκληρύνουν πολύ). Τα τραβάμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δυστυχώς είναι από τα φαγητά που πρέπει να φαγωθούν αμέσως! Άμα μείνει δεν τρώγεται ιδιαίτερα.
Καλή σας όρεξη! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου