Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
5 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουτάλια σούπας βούτυρο
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
Τρούφα μπόλικη
Πως γίνεται:
Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και το βούτυρο. Ανακατεύουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει ένα πηχτό μίγμα. Το αδειάζουμε σε ένα γυάλινο μπολ, για να κρυώσει. Το αφήνουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε. Μετά κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα ρίχνουμε μέσα στην τρούφα.
Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου να σφίξουν καλά, μετά αν θέλετε βάλτε τα και στο ψυγείο (αν μείνουν φυσικα).
Καλή όρεξη! Ότι πρέπει για μετά τα κρέατα, φτιάξτε μπόλικα γιατί φεύγουν γρήγορα!
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
5 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουτάλια σούπας βούτυρο
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
Τρούφα μπόλικη
Πως γίνεται:
Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και το βούτυρο. Ανακατεύουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει ένα πηχτό μίγμα. Το αδειάζουμε σε ένα γυάλινο μπολ, για να κρυώσει. Το αφήνουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε. Μετά κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα ρίχνουμε μέσα στην τρούφα.
Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου να σφίξουν καλά, μετά αν θέλετε βάλτε τα και στο ψυγείο (αν μείνουν φυσικα).
Καλή όρεξη! Ότι πρέπει για μετά τα κρέατα, φτιάξτε μπόλικα γιατί φεύγουν γρήγορα!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου