Υλικά:
3 κουβερτούρες (των 125 γραμμαρίων)
300 γραμμαρια χαλβά (κλασικό συσκευασίας με ότι γεύση θέλετε αν και ο σκέτος είναι ο καλύτερος)
τρεις κουταλιές της σούπας ταχίνι
μια κουταλιά μέλι
δυο κουταλιές κακάο
και ότι ξηρούς καρπούς θέλετε προαιρετικά
Πως γίνεται:
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μετά και το κακάο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο το μείγμα αυτό και μετά κόβουμε τον χαλβά σε κομματάκια και τον ρίχνουμε μέσα. Προσοχή να μη λιώσει τελείως ο χαλβάς, να τον βλέπουμε να στέκεται μέσα. Βάζουμε το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά από δυο-τρεις ώρες τον βγάζουμε, κόβουμε σε φέτες και τον τρώμε επιτόπου.
Απίστευτο και πεντανόστιμο λέμε!!!!
3 κουβερτούρες (των 125 γραμμαρίων)
300 γραμμαρια χαλβά (κλασικό συσκευασίας με ότι γεύση θέλετε αν και ο σκέτος είναι ο καλύτερος)
τρεις κουταλιές της σούπας ταχίνι
μια κουταλιά μέλι
δυο κουταλιές κακάο
και ότι ξηρούς καρπούς θέλετε προαιρετικά
Πως γίνεται:
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μετά και το κακάο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο το μείγμα αυτό και μετά κόβουμε τον χαλβά σε κομματάκια και τον ρίχνουμε μέσα. Προσοχή να μη λιώσει τελείως ο χαλβάς, να τον βλέπουμε να στέκεται μέσα. Βάζουμε το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά από δυο-τρεις ώρες τον βγάζουμε, κόβουμε σε φέτες και τον τρώμε επιτόπου.
Απίστευτο και πεντανόστιμο λέμε!!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου