Υλικά:
μισό φλυτζάνι λάδι (καλαμποκέλαιο για πιο ελαφριά)
μισό φλυτζάνι ζάχαρη
ένα κουταλάκι κοφτό κανέλα
μισό φλυτζάνι μέλι
ξύσμα λεμονιού
4 κουτ. σούπας χλιαρό νερό
ένα κουταλάκι σόδα φαγητού
2,5 φλυτζάνια αλεύρι
Πως γίνεται:
Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε αρκετή ώρα στο μεσαίο προς δυνατό. Μετά προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει ζύμη που πλάθεται εύκολα. Την αφήνετε για μια ώρα στο ψυγείο οπωσδήποτε. Μετά την πλάθετε σε κουλουράκια ότι σχήμα θέλετε και τα ψήνετε για 15 λεπτάκια σε μέτριο φούρνο (το πολύ 180 βαθμούς).
Καλή όρεξη.
μισό φλυτζάνι λάδι (καλαμποκέλαιο για πιο ελαφριά)
μισό φλυτζάνι ζάχαρη
ένα κουταλάκι κοφτό κανέλα
μισό φλυτζάνι μέλι
ξύσμα λεμονιού
4 κουτ. σούπας χλιαρό νερό
ένα κουταλάκι σόδα φαγητού
2,5 φλυτζάνια αλεύρι
Πως γίνεται:
Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε αρκετή ώρα στο μεσαίο προς δυνατό. Μετά προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει ζύμη που πλάθεται εύκολα. Την αφήνετε για μια ώρα στο ψυγείο οπωσδήποτε. Μετά την πλάθετε σε κουλουράκια ότι σχήμα θέλετε και τα ψήνετε για 15 λεπτάκια σε μέτριο φούρνο (το πολύ 180 βαθμούς).
Καλή όρεξη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου