Υλικα:
1 πακέτο φύλλα κρούστας
20 φέτες παστουρμά
20 φέτες τυρί κίτρινο ή κασέρι
20 ροδέλες ντομάτας αν θέλετε
40 ροδέλες πιπεριάς
Λάδι για το τηγάνισμα
Πως γίνεται:
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε στα δύο. Στρώνουμε πάνω σε κάθε φύλλο μια φέτα τυρί, μια φέτα παστουρμά, μια ροδέλα ντομάτας και δύο ροδέλες πιπεριάς. Διπλώνουμε αριστερά και δεξιά το φύλλο και στη συνέχεια το τυλίγουμε να γίνει σαν φάκελος. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο τα μπουρεκάκια με παστουρμά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Ορμάμε και όποιος προλάβει έφαγε!
Καλή σας όρεξη!
1 πακέτο φύλλα κρούστας
20 φέτες παστουρμά
20 φέτες τυρί κίτρινο ή κασέρι
20 ροδέλες ντομάτας αν θέλετε
40 ροδέλες πιπεριάς
Λάδι για το τηγάνισμα
Πως γίνεται:
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε στα δύο. Στρώνουμε πάνω σε κάθε φύλλο μια φέτα τυρί, μια φέτα παστουρμά, μια ροδέλα ντομάτας και δύο ροδέλες πιπεριάς. Διπλώνουμε αριστερά και δεξιά το φύλλο και στη συνέχεια το τυλίγουμε να γίνει σαν φάκελος. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο τα μπουρεκάκια με παστουρμά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Ορμάμε και όποιος προλάβει έφαγε!
Καλή σας όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου