Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Κέικ κρασιού με σοκολάτα

Υλικά:
4 αυγά
1 βιτάμ
1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 φακελάκι τρούφα
2 κουταλιές της σούπας μερέντα
1 φαρινάπ

Πως γίνεται:
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη και το βούτυρο να χτυπηθούν για 5 λεπτά. Κατόπιν αρχίζουμε να προσθέτουμε ένα-ένα και σιγά -σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά, χωρίς σειρά, και τελευταίο αφήνουμε το φαρινάπ και την τρούφα. Βάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 70 λεπτά.
Πανεύκολο, πεντανόστιμο, τρώγεται από όλους και όλες τις ώρες!

Παγωτό Μαστίχας με Τριαντάφυλλο

Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ ολικής άλεσης
2 κούπες γιαούρτι στραγγιστό
1 πράσινη φυτική σαντιγί
2-3 σταγόνες μαστίχας λιωμένες σε σκόνη με 2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη άχνη
Μισή κούπα γλυκό τριαντάφυλλο ή σάλτσα φρούτου

Πως γίνεται:
Χτυπάμε στο μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, για 1 με 2 λεπτά, το γιαούρτι να αφρατέψει και να γίνει λείο. Εάν μας αρέσει ρίχνουμε μέσα και το γλυκό ή το λιωμένο φρούτο αλλιώς το κρατάμε για γαρνίρισμα στο τέλος. Ρίχνουμε επίσης τη σκόνη μαστίχας με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε ελαφρά. Μπορούμε να προσθέσουμε και λικέρ με άρωμα μαστίχας. Κατόπιν χτυπάμε τη σαντιγί σε ξεχωριστό μπολ και την ενώνουμε με το μείγμα ανακατεύοντας με ένα κουτάλι.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί, όχι πολύ μεγάλο, για να χωράει στην κατάψυξη, στρώνουμε ένα μέρος της κρέμας, σκεπάζουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Η τελευταία επιφάνεια πρέπει να καλυφθεί με κρέμα και όχι με μπισκότα. Τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη και αφού παγώσει το κόβουμε σε κομμάτια (αν προλάβουμε) και σερβίρουμε με γαρνίρισμα το γλυκό ή τη σάλτσα φρούτων (αν προλάβουμε επίσης).
Καλή όρεξη!

Κιάλλα τρουφάκια :)

Υλικά:
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
460 γραμμάρια άγλυκη κουβερτούρα σοκολάτα
3 φλυτζάνια ζάχαρη άχνη (αν θέλετε βάζετε και Canderel υποκατάστατο)
4 κουτ. της σούπας καλό βούτυρο
1 κουτ. του γλυκού βανίλια
σκόνη κακάο
μισό φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ κονιάκ

Πως γίνεται:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε την κρέμα, προσθέστε και την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Την κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε τη ζάχαρη, το βούτυρο και τη βανίλια.  Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το μείγμα, και το βάζετε στο ψυγείο όπως είναι με την κατσαρόλα για 2 ώρες για να κρυώσει και να σκληρύνει. Απλώνετε το κακάο σε λαδόχαρτο ή αλουμινόχαρτο, φτιάχνετε μπαλίτσες και τις κυλάτε στο κακάο.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη! 

Λουκουμάδες πανεύκολοι

Υλικά:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1\2 κ. γλ. αλάτι
1\2 κ. γλ. ζάχαρη
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 και 1\2 κούπες τσαγιού χλιαρό νερό (να γίνει παχύς χυλός)

Πως γίνεται:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και προσθέτουμε και το χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας λείος παχύς χυλός (αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό).  Σκεπάζετε το μπωλ με μία πετσέτα και το αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει (40 λεπτά περίπου). Παίρνετε με υγρό κουτάλι μικρή ποσότητα ζύμης και τη ρίχνετε σε καυτό λάδι (σε ένα κατσαρολάκι κατά προτίμηση σπορέλαιο). Προσοχή γιατί ροδίζουν αμέσως. Με μία τρυπητή κουτάλα τους βγάζετε και τους βάζετε σε μια πιατέλα στρωμένη με χαρτοπετσέτα να στραγγίξουν από το λάδι. Σερβίρετε τούς λουκουμάδες πάντα ζεστούς με μέλι και κανέλα.


Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Πρόβειο στη γάστρα

Υλικά:
3 κιλα πρόβειο κρέας
αλάτι
πιπέρι
4 φρέσκιες ντομάτες κομμένες σε φέτες
200 γρ. περιπου φέτα σε κύβους
2 κρεμμύδια (σε φέτες)
ελαιόλαδο

Πως γίνεται:
Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας.
Το βάζουμε στη γάστρα, με τις ντομάτες και τη φέτα και τα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λαδι. Κλείνουμε τη γάστρα και το ψήνουμε στο φούρνο για 3 ώρες στους 180 βαθμούς. Καλή όρεξη, πολύ όρεξη!

Παγωμένη σούπα αγγουριού

Υλικά:
5 αγγούρια ξεφλουδισμένα
1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 λεμόνια (χυμός)
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
2 πιπεριές τσίλι ψιλοκομμένες
1/4 φλ. φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες με το πράσινο
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. κίμινο
Αλάτι
Φρεσκοτριμένο πιπέρι

Πως γίνεται:
Χτυπάμε τα αγγούρια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πολτός. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ με ψιλοκομμένες πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο, το κίμινο και αλατοπιπερώνουμε. Γαρνίρουμε με μερικά φυλλαράκια κόλιανδρου και μια μικρή κουταλίτσα γιαουρτιού σε κάθε μπολάκι. Ότι δε σας αρέσει από τα μυρωδικά απλά δεν το βάζετε! Καλή σας όρεξη!

Αλμυρά μάφινς με ανθότυρο και λαχανικά

Υλικά:

2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
•½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
•125 γραμ. λιωμένο Βιτάμ κλασικό
•3 αβγά
•200 γραμ. τριμμένο ανθότυρο
•2 φρέσκα κρεμμυδάκια
•1 φλιτζάνι τριμμένα καρότα
•1 φλιτζάνι τριμμένα κολοκυθάκια
•2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος
1 κουτ. της σούπας Βιτάμ και λίγο αλεύρι για την φόρμα
 
Πως γίνεται:
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το Βιτάμ, προσθέστε τα αβγά χτυπημένα, τα κρεμμυδάκια, τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το ανθότυρο, τον δυόσμο και λίγο αλάτι.
Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν τα υλικά. Αλείψτε με το Βιτάμ  και αλευρώστε το εσωτερικό μίας φόρμας με 12 θήκες για μάφινς. Μοιράστε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 30 λεπτά. Όταν ψηθούν τα μάφινς, βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα για λίγη ώρα μέχρι να τα ξεφορμάρετε. Αν δεν τα θέλετε σε μάφινς γίνεται και ολοκληρο 'κέικ' σε φόρμα απλώς το κόβετε σε φέτες.
 

Λικέρ Κεράσι

Υλικά:
2 λίτρα ρακί
1 κιλό κεράσια καθαρισμένα από κουκούτσι
1 κιλό ζάχαρη
4 καρφάκια γαρύφαλλο
1 ξυλάκι κανέλλα

Πως γίνεται:

Βάζουμε τα κεράσια ξεκουκουτσιασμένα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες να βγάλουν τα ζουμιά τους.
Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και τα βάζουμε σε μια μεγάλη γυάλα μαζί με τη ρακί και τα μυρωδικά.
Μετά από 45 μέρες σουρώνουμε το λικέρ σε μπουκάλια με τούλι, το αφήνουμε για 15 ημέρες ακόμα μέχρι να καθαρίσει το χρώμα του και είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Κρατάει περίπου 2 μήνες, μπαίνει και στο ψυγείο αν το επιθυμείτε κρύο.

Κέικ με φυστικοβούτυρο

Αφιερωμένο στην Αντιγόνη που μόλις το ζήτησε! (φέρε και σε μένα άμα κάνεις γιατί εγώ κάνω άλλα τώρα ναι????)

Υλικά:
250 γρ. φυστικοβούτυρο
2 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική (αν θέλετε βάλτε και καστανή ζάχαρη)
4 αυγά
1 φλυτζάνια γάλα χλιαρό
4 βανίλιες
1/2 ποτηράκι κονιάκ
1 μπέικιν
3 φλυτζάνια φαρίνα

Πως γίνεται:
Χτυπάμε το φυστικοβούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών, το γάλα, το κονιάκ και τις βανίλιες και χτυπάμε καλά να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα.
Τέλος ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και τα προσθέτουμε εναλλάξ με τη μαρέγκα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ και βάζουμε το μείγμα μας μέσα.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα έως ότου βγαίνει το μαχαίρι μας καθαρό (το παραδοσιακό κόλπο των κέικ).

Αντιγόνη καλή επιτυχία και καλή όρεξη!! (περιμένω κομμάτι τη Δευτέρα οπωσδήποτε!)


Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Κολοκυθάκια ογκραντέν

Υλικά:
4 μεγάλα κολοκυθάκια
3-4 ντομάτες
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1 κούπα ανθότυρο
8 αυγά
4 φέτες ψωμί
1/2 κούπα ψιλοκομμένο βασιλικό
Λίγο μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Πως γίνεται:
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια και κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια. Κόβουμε το ψωμί σε τετραγωνάκια και το αφήνουμε να ρουφήξει τα υγρά της ντομάτας. Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε το ανθότυρο θρυμματισμένο, την παρμεζάνα, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και την ντομάτα, τα κολοκυθάκια, τον βασιλικό και τα ψωμάκια και ανακατεύουμε ξανά. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ και αδειάζουμε μέσα του το μείγμα μας. Ψήνουμε στους 175 για μισή περίπου ώρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα. Μόλις ψηθούν τα κολοκυθάκια ογκρατέν, τα αφήνουμε να σταθούν για δέκα λεπτά και στη συνέχεια το σερβίρουμε.

Κοτοσαλάτα καλοκαιρινή

Υλικά:
1 κοτόπουλο
1/2 – 1 λεμόνι
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
6 – 8 κουταλιές μαγιονέζα
1/2 αγγούρι φρέσκο
Λίγο αγγουράκι τουρσί
Λίγη κάπαρη
Αλάτι, πιπέρι

Πως γίνεται:
Βράζουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τις πέτσες και τα κόκαλα και το ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, την κάπαρη, το αγγουράκι, το αγγούρι κομμένο σε κυβάκια και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας λίγη λίγη την μαγιονέζα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και να δέσει όλο μαζί και σερβίρουμε.

Σταφιδόψωμο περίεργο

Υλικά:
300 γρ. σταφίδες μαύρες ή ξανθές
700 γρ. αλεύρι
250 γρ. σπορέλαιο
250 γρ. ζάχαρη
½ κουταλάκι σόδα διαλυμένη σε λίγο νερό
2 κουταλιές της σούπας κακάο
νερό 4 κούπες του τσαγιού (περίπου 600m)

Πως γίνεται:
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα στερεά και κάνουμε μια λακούβα στην μέση.
Εκεί ρίχνουμε το λάδι μαζί με το νερό όσο πάρει για να γίνει χυλός λίγο πιο σφιχτός από αυτόν του κέικ και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι ή με το χέρι μας.
Λαδώνουμε ένα μικρό ταψί, πασπαλίζουμε με αλεύρι και ψήνουμε στους 200-250 βαθμούς, σε ζεστό φούρνο για μια ώρα το πολύ όπως το κέικ.
Όταν ξεροψηθεί κάνει πολύ ωραία τραγανή κόρα, αλλά να προσέχετε να το κοιτάτε για να μην αρπάξει.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Κοτόπουλο με γιαούρτι και δυόσμο

Υλικα:
1 κοτόπουλο σε κομματια
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
4 κεσεδάκια γιαούρτι
2 αυγά
3 κουτ. σούπας δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και πιπέρι

Πως γίνεται:
Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. Μετά το σωτάρουμε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι τριμμένο στο multi. Τα βάζουμε σε πιρέξ. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το δυόσμο, το σκόρδο τριμμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατέυουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στο πιρέξ να καλύπτουν το κοτόπουλο. Το ψήνουμε για μιάμισι ώρα περίπου μέχρι να κοκκινίσει.

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Γιαουρτόπιτα γλυκειά

Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι
1 κιλό σιμιγδάλι (ίσως και λίγο λιγότερο)
μισό κιλό ζάχαρη
άλλο μισό κιλό ζάχαρη για το σιρόπι
3 κουταλιές σούπας αμύγδαλα τριμμένα
1 πορτοκάλι
μισό λεμόνι
1 κουταλάκι γλυκού σόδα φαγητού

Πως γίνεται:
Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, και το χυμό από το πορτοκάλι. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό από το μισό λεμόνι και τα βάζουμε και αυτά. Τα χτυπάμε καλά. Λαδώνουμε/βουτυρώνουμε το ταψί μας πασπαλίζουμε με λίγο σιμγδάλι και στρώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 για μισή ώρα περίπου. Όταν ψηθεί το χαράζουμε σε κομμάτια. Φτιάχνουμε το σιρόπι με τη ζάχαρη τη φλούδα από το λεμόνι και 2 ποτήρια νερό. Μόλις γίνει και το σιρόπι το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και περιχύνουμε την πίτα μας. 

Ντολμαδάκια

Υλικά:
(για 30 ντολμαδάκια)
Αμπελόφυλλα σε βαζάκια ή όπως τα έχετε
3 ξερά κρεμμύδια
2 κουταλιές σούπας άνηθο (και 3 ακόμη καλύτερα)
δυόσμο
λάδι (5+5 κουταλιές της σούπας)
1,5 ποτήρι ρύζι
αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι μισό ποτήρι

Πως γίνεται:
Τρίβουμε τα κρεμμύδια στο μπλέντερ και ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το δυόσμο. Τα βάζουμε σε μπωλ, προσθέτουμε το μισό λάδι, το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γεμίζουμε τα αμπελόφυλλα και τα τυλίγουμε. Τα βάζουμε στη σειρά στην κατσαρόλα μια και δυο στρώσεις. Τα σκεπάζουμε με ένα πιάτο να καλύπτονται όλα. Ρίχνουμε από πάνω ένα ποτήρι νερό λίγο αλάτι και το υπόλοιπο λάδι. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Τα αμπελόφυλλα υπάρχουν σε βαζάκια στα σ/μ σε διάφορες ποσότητες.
Είναι λίγο μπελάς το τύλιγμα αλλά αξίζει τον κόπο. Καλή όρεξη!

Γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού

Υλικά:
2 κεσεδάκια γιαούρτι
20 μπισκότα πτιμπερ
γλυκό κουταλιού ότι θέλετε (καρυδάκι, βύσσινο, φράουλα)
2 κουταλιές σούπας τρούφα
2 κουταλιές σούπας αμύγδαλα τριμμένα και καβουρδισμένα

Πως γίνεται:
Ρίχνουμε σε μπώλ το γιαούρτι και ανακατεύουμε με το γλυκό του κουταλιού, αν χρειαστεί το κόβετε λίγο το γλυκό. Προσθέτουμε και τα αμύγδαλα. Στρώνουμε σε μπωλάκια τα μπισκότα σπασμένα με το χέρι σε χοντρά κομματάκια. Πάνω τους ρίχνουμε το μείγμα του γιαουρτιού και από πάνω την τρούφα. Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά και τα τρώμε μετά μανίας άμεσα!!!!!
Καλή όρεξη!

Σαρδέλες με δενδρολίβανο

Υλικά:
1 κιλό σαρδέλες μεγαλούτσικες
2 κουταλιές σούπας δενδρολίβανο
λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
3 πιπεριές φλωρίνης
ξίδι
αλάτι, πιπέρι

Πως γίνεται:
Πλένουμε τις σαρδέλες. Αν θέλετε αφαιρείτε τη ράχη. Τις αλατοπιπερώνουμε. Λιώνουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές με το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε τις σαρδέλες στην σχάρα πάνω από το ταψί και τις πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο. Τις ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά. Τις βάζουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε τον πολτό που λιώσαμε από πάνω όσο είναι ακόμη ζεστές. Γίνεται και στο ταψί απλά με γκρίλ. 

Αν καείτε στον ήλιο!

Για όσους παραψήθηκαν στον ήλιο μια συνταγή με διάφορα λαχανικά και σπιτικά προϊόντα για άμεση ανακούφιση και εγγυημένα καθόλου ξεφλούδισμα.
Υλικά:
1 ντομάτα
μισό αγγουράκι
μισό κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
μισό φλυτζάνι χαμομήλι χλιαρό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
μια κουταλιά της σούπας μέλι.

Πως γίνεται:
Τα χτυπάμε όλα στο μπλέντερ, αν είναι πολύ αραιό βάζουμε λίγο κορνφλάουρ για να δέσει. Απλώνουμε στο ΄ψημένο' δέρμα και αφήνουμε για 30 λεπτά. Το ξεπλένουμε καλά χωρίς αφρόλουτρο με ουδέτερο ή βρεφικό σαπούνι. Επαναλαμβάνουμε ακόμη μια φορά μέσα στη μέρα. Αντέχει 2-3 μέρες το πολύ στο ψυγείο, την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο μέχρι να φύγει το κάψιμο τελείως.

Μπριάμ με κουκουνάρι και φέτα

Υλικά:
(για 4 άτομα)
από ένα τέταρτο ως μισό κιλό φέτα τριμμένη ανάλογα πως το θέλετε
8 κολοκυθάκια μέτρια
3 μελιτζάνες
2 πατάτες
4 καρότα
3 ντομάτες
3 πιπεριές
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
μισό φακελάκι (ή 3 κουταλιές της σούπας) κουκουνάρι
λάδι
αλάτι, πιπέρι

Πως γίνεται:
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε κυβάκια, φέτες μικρές ότι θέλετε. Ρίχνουμε και το μαϊντανό και το κουκουνάρι, το αλάτι, το πιπέρι και αρκετό λάδι. Τα βάζουμε καλά στρωμένα στο ταψί. Ρίχνουμε φέτα τριμμμένη, από πάνω ακόμα λίγο λάδι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στη γάστρα απλώς βάζουμε για μισή ώρα όλα τα υλικά και μετά στην υπόλοιπη μισή προσθέτουμε τη φέτα για να μη λιώσει από την αρχή πολύ.
Πολύ καλοκαιρινό και πολύ νόστιμο φαγητό. Καλή σας όρεξη.