Υλικά:
1 λίτρο ρακή καλής ποιότητας
4 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 ξύλα κανέλας
1-2 καρφάκια γαρίφαλο (προαιρετικά)
Πώς γίνεται:
Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά. Τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς, προσέχοντας ωστόσο να μην πάρει φωτιά το μείγμα από τις αναθυμιάσεις της ρακής.
Τα κοιτάμε να πήξουν λιγουλάκι και μόλις πάρουν μια βράση (όχι να βράσουν τελειώς) αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει (κατά βούληση αυτό).
1 λίτρο ρακή καλής ποιότητας
4 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 ξύλα κανέλας
1-2 καρφάκια γαρίφαλο (προαιρετικά)
Πώς γίνεται:
Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά. Τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς, προσέχοντας ωστόσο να μην πάρει φωτιά το μείγμα από τις αναθυμιάσεις της ρακής.
Τα κοιτάμε να πήξουν λιγουλάκι και μόλις πάρουν μια βράση (όχι να βράσουν τελειώς) αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει (κατά βούληση αυτό).
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου